• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment

PV panelen

Een ruim assortiment A-merk zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren

Word klant bij Snoeck!

Wordt klant bij Snoeck en krijg toegang tot onze webshop en maak gebruik van onze service en diensten. Meld u aan via het aanmeldformulier en we nemen de aanvraag z.s.m. in behandeling.

Uw totaalleverancier voor PV panelen en meer!

Snoeck heeft een positie weten te verwerven in de markt van de elektrotechniek in zowel de nieuwbouw, renovatie, industrie als in de utiliteitsbouwbouw. Als totaalleverancier heeft Snoeck een ruim assortiment aan A-merk zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren als bekabeling en kabeldraagsystemen.

Peimar PV Panelen

Gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling en productie van hoog rendement zonnepanelen

Waarom Snoeck kiest voor Peimar

  • 30 jaar linear vermogensgarantie
  • 20 jaar productgarantie
  • Producten zijn snel leverbaar
  • Europees bedrijf

Kwaliteit is onze prioriteit!

PEIMAR is Specialist in ontwikkeling en productie van hoog rendement zonnepanelen. Dankzij de kennis en ervaring die wij in door de jaren heen hebben opgedaan en onze continue ontwikkeling, biedt PEIMAR uitkomst voor al uw projecten.


Een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonnepanelen

De PEIMAR, “Made in Italy” zonnepanelen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en ontworpen om aan de zwaarste prestatie-eisen te voldoen. Optimalisatie van geautomatiseerde productielijnen en aandacht voor detail zijn slechts enkele sterke punten van onze fabriek in Brescia, waardoor een productiecapaciteit van 150 MW per jaar wordt bewerkstelligd.

PEIMAR producten

Jinko Solar

Jinko Solar is één van de grootste spelers op de PV-we-reldmarkt. Het bedrijf is opgericht in 2006 en begon met de productie van silicium ingots in Shangrao. In 2009 namen ze de cel en paneelproductie van Sunvalley Energy Application Technology in Haining over.

De voordelige panelen van Jinko worden uitvoerig getest

en gekeurd. Zo zijn er in elk stadium van de productieketen effectieve kwaliteitscontroles, van silicium tot het uiteinde-lijke assembleren van de panelen. Alle panelen hebben een hoge zout, vocht en ammoniak weerstand. Het is ook niet voor niets dat deze panelen op het hoofdkantoor van testblad Photon liggen.

JA SOLAR

JA Solar een Chinese organisatie die is opgericht in 2005. JA Solar is een van de grotere zonnepaneelfabrikanten op dit moment. Het hoofdkantoor staat in China, maar in Europa is ook een verkoopkantoor, te weten München, Duitsland.

JA Solar produceert op grote schaal en heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkelings centrum. Hun focus ligt op de ontwikkeling van hernieuwbare energie, deze beschikbaar te maken voor de hele wereld en daardoor in te spelen op de energietekorten en de menselijke impact op het milieu.

Dankzij het verticaal geïntegreerde productieproces kunnen productiekosten laag worden gehouden en kan de kwaliteit van de zonnepanelen worden gegarandeerd.

Huawei Omvormers

toonaangevende mondiale aanbieder van ICT oplossingen.

Waarom Snoeck kiest voor Huawei

1. Wereldwijd gebruikt

2. Flexibel gebruik optimizers

3. Accu gereed DC/DC laden

De omvormers van Huawei blinken uit in kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het portfolio van Huawei bestaat uit 1-fase en 3-fase omvormers die toegepast kunnen worden op kleine tot zeer grote projecten

Sinds 2018 heeft Huawei de residentiële 1-fase omvormers van 2 tot en met 5 kilowatt toegevoegd aan het assortiment. De omvormer is voorzien van natuurlijke koeling en biedt de mogelijkheid om optimizers toe te passen voor een flexibele PV-ontwerp. Vanwege een hoge beschermingsklasse kunnen de Huawei omvormers buiten worden toegepast.

In meer dan 170 landen en door meer dan een derde van de wereldbevolking gebruikt.

De Huawei 3-fase omvormers zijn gemaakt om het systeemdesign aanzienlijk te vereenvoudigen. Deze omvormers beschikken over meerdere MPP trackers, IP65 beschermingsklasse en een geavanceerd monitoringssysteem. De SUN2000 3-fase omvormers zijn zeer goed uit de Photon test gekomen. Photon is een internationaal instituut met een test laboratorium in Aken. De oplossingen, producten en services van Huawei worden in meer dan 170 landen en door meer dan een derde van de wereldbevolking gebruikt.

Huawei Producten

SolarEdge

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen ‘that power our lives’ en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren.

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.

SolarEdge Producten

Van der Valk Solar Systems

Solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden.

Waarom Snoeck kiest voor Van der Valk

1. Gecertificeerd systeem

2. Breed toepasbaar

3. Snel leverbaar

Van der Valk Solar Systems

Onze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit.

Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems werkt nauw samen met Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.

ValkPVplanner - Voor het eenvoudig en snel ontwikkelen van maatwerkprojecten

1. Gebruiksvriendelijk, snel en compleet.

2. Keuze voor drie ontwerpmethodes: een systeem inte-kenen op een bestaand gebouw (Google Maps), nieuw gebouw (White map) óf zonder gebouw (Simple mode).

3. Defaultwaardes voor de meest voorkomende variabelen

4. Heldere output, om desgewenst direct aan u te presenteren.

Van Der Valk Producten

2 Solar Software

Slimmer en efficiënter werken vanaf het eerste contact

Waarom Snoeck kiest voor 2 Solar Software

1. Compleet CRM & ERP

2. Voor groot en klein

3. Slim en efficiënt

Een compleet CRM en ERP systeem tegen lage kosten

De concurrentie is fel en de marges zijn relatief laag in de zonnepanelen markt. Vanuit deze vraagstelling zijn we met input van een aantal van uw collega’s in 2013 begonnen met het ontwikkelen van een software oplossing om meer omzet mogelijk te maken tegen 35% lagere kosten.

Inmiddels is onze software uitgebouwd tot een compleet CRM en ERP systeem waarmee u tegen lage kosten het hele proces van eerste contact met een potentiële klant tot en met het monitoren van een operationeel zonnepanelen systeem van uw klant kan uitvoeren en beheren in 2Solar.

2Solar innoveert verder.

De software is geschikt voor kleine en grote ondernemingen. Eenmansbedrijven en organisaties van meer dan honderd man, profiteren dagelijks van het rendement van 2Solar. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

De markt verandert continu. Daarom zijn we met ons team fulltime bezig om het product verder te ontwikkelen. Zodat onze klanten voor blijven lopen op de concurrentie en structureel hun omzet en winst laten groeien.

Zoeken