• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment

Snoeck x Easee

Een schaalbare, snelle, veilige en gestroomlijnde Laadrobots oplossing!

Word klant bij Snoeck!

Overtuigd? Wordt klant bij Snoeck en geniet van vele voordelen zoals o.a. onze telefonische klantenservice en webshop!

Snoeck: Totaalleverancier voor Laadrobots en meer!

Snoeck heeft een positie weten te verwerven in de markt van de elektrotechniek in zowel de nieuwbouw, renovatie, industrie als in de utiliteitsbouw.Als totaalleverancier heeft Snoeck een ruim assortiment aan A-merken laadpalen en accessoires. Snoeck wil de installateur adviseren en beleveren in kwalitatief hoogwaardige EV-systemen.

Hierbij hopen we ons steentje bij te dragen in een duurzamer klimaat voor de huidige en toekomstige generatie.

Snoeck X Easee

Slimme en krachtige Laadrobots voor zowel thuis als zakelijk laden

Waarom Snoeck kiest voor Easee

1. Eenvoudig te installeren

2. Schaalbaar en uitbreidbaar

3. Gepatenteerde load & phase balancing

Shaping the future of electricity

De Noorse marktleider Easee wil met zijn innovatieve Laadrobots complexe technische zaken vereenvoudigen en laden voor iedereen toegankelijk maken in een compact, Scandinavisch ontwerp. Easee’s visie is ‘Shaping the future of electricity’: het vormgeven van de toekomst van het elektriciteitsnet.

Het elektriciteitsnet van de toekomst vormgeven is niet iets dat Easee alleen kan doen, daarom staat samenwerking centraal binnen het bedrijf. Ze benadrukken daarom het belang van het opbouwen van duurzame relaties met een goede vertrouwensband.

Over Easee

‘We richten ons volledig op het optimaliseren van het ontwerp en de toegevoegde waarde van de producten die we ontwikkelen. Hierdoor krijg je de best mogelijke ervaring met behoud van kwaliteit en functionaliteit en vorm.’

‘Bovendien zijn we gepassioneerd over het ontwikkelen van producten waar onze klanten van houden. Zo zijn we begonnen met het ontwikkelen van ’s werelds slimste Laadrobot voor elektrische auto’s. Een toekomstbestendige oplossing dat onze klanten een fantastische ervaring biedt. Ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen.’

Waarom Snoeck Kiest voor Easee

4. Compact Scandinavisch ontwerp beschikbaar in 5 kleuren

5. Standaard tot drie jaar garantie

6. Ontwikkeld en geproduceerd in hét EV-land Noorwegen

Snoeck X Easee

Samen werken wij aan een schonere toekomst!

In 3 jaar tijd naar meer dan 300 medewerkers

Easee is in januari 2018 opgericht door drie ondernemers en is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 100 medewerkers in Noorwegen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Dankzij meerdere patenten en unieke kenmerken is de Easee Laadrobot in korte tijd de standaardkeuze geworden in Noorwegen: maar liefst de helft van de verkochte laders in dit meest volwassen EV-land ter wereld zijn Easee laders.

Vertrouwen respect en plezier staan bij ons centraal

Bij Easee werken alle medewerkers er actief aan mee om de beste versie van zichzelf te worden. Easee gelooft dat dit hét recept is voor het creëren van een werkplek met geïnspireerde medewerkers die klaar zijn om aan de slag te gaan en de wereld te veranderen.

‘We hebben een sterke visie en ambitie, maar we hebben geen haast en nemen geen sluiproutes. We zullen dan ook nooit half werk leveren en compromissen sluiten op het gebied van klantenservice en kwaliteit.’

Compact. Slim. Krachtig

Easee heeft zijn laders zo ontwikkeld dat de gebruiker niet hoeft na te denken over technische specificaties: de lader detecteert automatisch of de auto 3-fasen ondersteunt en past zich altijd aan de behoeften van de auto aan.

De technologie van de lader is niet alleen ontworpen om een auto veilig op te laden, maar ook om de energie efficiënter te verdelen. Zo kunnen er meerdere Laadrobots op een circuit worden aangesloten (thuis tot maximaal 3 en zakelijk maximaal 101).

Naast load balancing werken de producten van Easee ook met een gepatenteerd systeem voor phase balancing. Deze techniek zorgt ervoor dat de belasting tussen de fasen gelijkmatig wordt verdeeld en dus maximaal benut worden. Als er meerdere laders op hetzelfde circuit zitten en er een nieuwe EV wordt aangesloten, controleert het systeem welke fase de minste belasting heeft en wijst die fase toe aan de EV. De Laadrobot optimaliseert dynamisch het gebruik per fase wanneer auto’s worden aangesloten of losgekoppeld.

Voordelen van Easee

• Universeel: voor elke auto, voor elke aansluiting

• Volledig dynamisch laadvermogen 1,4 – 22 kW
(1 en 3-fase laden)

• Makkelijk te bedienen, eenvoudig je verbruik inzien en laden op het door de gebruiker gekozen tijdstip met de gratis Easee App

• Mogelijkheid tot het permanent vergrendelen van de laadkabel in de Laadrobot

• Gemaakt voor extreme weersomstandigheden

• Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren

• Energiemeting (+/- 2%), voor het aflezen van je laadverbruik

• Een automatisch wachtrijsysteem

• Het gepatenteerde load en phase balancing systeem werkt ook offline

Meer dan veilig

Veiligheid is een essentieel onderdeel van het ontwerp van de Easee Laadrobot, welke is ontworpen volgens de laatste normen. Zo heeft Easee naast het verplichte aantal beveiligingsniveaus drie extra niveaus toegevoegd.

Bovendien bevatten de laders een ingebouwde elektronische aardlekbeveiliging en zijn ze uitgerust met temperatuursensoren die oververhitting voorkomen.

De Laadrobots werken buiten net zo goed als binnen.

Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en op een unieke manier tot één geheel samengevoegd. De IP54-certificering garandeert veilig gebruik onder extreme weersomstandigheden.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over diefstal: de laadkabel kan permanent in de Laadrobot worden vergrendeld via de Easee App. Er zit standaard 3 jaar garantie op een Easee product.

Uitgelichte Easee producten

Zoeken