• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment

Hafonorm Calculator

Met de Hafonorm-configurator kan door de professionele installateur eenvoudig en snel een huisinstallatiekast samengesteld worden. Na ingave van de specificaties wordt het ABB typenummer gegenereerd en de kast samengesteld. Ook het installatieschema wordt automatisch aangemaakt; u hoeft alleen nog maar de variabele gegevens in te vullen. De groepenkaart completeert het geheel.

Hager verdelers

De be­stel­hulp voor groe­pen­kas­ten is er als app, maar je kunt hem ook ge­woon op je lap­top of computer ge­brui­ken. In een paar over­zich­te­lij­ke stap­pen word je naar het juis­te type voor jouw project ge­leid en kan je het typenummer bij ons in de website ingegeven.

Ledvance Calculator

De intuïtieve Fast Light Calculation Tool biedt u aanzienlijke voordelen bij projectplanning. Zo bied de calculatietool de mogelijkheid om de lichtverdelingscurve voor elk armatuur te bekijken. Wordt er aangegeven het aantal armaturen nodig voor uw specifieke toepassing. Verlichtingssterkte en het totaal geïnstalleerd effect en specifieke belasting. Plattegrond van de ruimte met de mogelijkheid voor een PDF berekeningsresultaat.

Busch-Jaeger Smart Home Calculator

Deze calculatietool van Busch-Jaeger is er op ingericht om aan de hand van de door de klant gekozen schakelmateriaal een calculatie te maken met “smart” schakelmateriaal. Het type woning en aantal verdiepingen kan worden ingegeven, het aantal schakelpunten en waar vanaf te schakelen met welke functie. Het programma maakt aan de hand van ingegeven informatie een plan en een calculatie.

Busch-Jaeger Calculator

De calculatietool van Busch-Jager is ontworpen om snel alle benodigdheden voor een woning te berekenen. Zo kan er een keuze gemaakt worden voor standaard schakelmateriaal en/of luze schakelmateriaal welke dan weer met elkaar vergeleken kunnen worden. Zo is het voor uw klant direct inzichtelijk wat zij mooi vinden voor hun woning.

Jung projectmanager

Calculeren met één muisklik: Met de Projectmanager berekent u eenvoudig en betrouwbaar al uw JUNG producten, die u nodig heeft voor een installatie – van een enkel woonhuis tot aan utiliteitsprojecten.

Busch-Jaeger Welcome Configuratie

Maak een planning van een Busch Welcome video/intercom installatie voor een diversiteit aan gebouwen. Het programma maakt een gedetailleerde stuklijsten en overzicht en aansluitschema’s. Aan de hand van deze lijsten maken wij graag een offerte of een prijsopgaaf en kunnen u informeren over de levertijden van de materialen.

Eaton groepenkastconfigurator

Met de Eaton groepenkastconfigurator genereert u de brutoprijs en het typenummer van een groot aantal standaard en maatwerk Systeem 55 en Medusa-groepenkastconfiguraties. De Groepenkastconfigurator houdt rekening met de veiligheidseisen uit de nieuwe NEN1010 norm. Aan de hand van configurator bieden wij u graag een offerte aan.

Donné Prestatieverklaring (DoP)

Het DoP nummer vindt u op het productlabel én in veel gevallen ook op de kabel. Aan de hand van het nummer kunt u hier het bijbehorende certificaat downloaden.

Stago calculatietool

Praktische en betrouwbare kabeldraagsystemen voor efficiënte distributie van spannings- en datakabels. Onder meer kabelgoten, ladderbanen draadgoten en wandgoten. Maak snel de juiste selectie met de calculatietool.

Nexans EasyCalc

Met de Nexans EasyCalc tool kunt u snel een berekening maken de aderdiameter die u voor een kabel nodig heeft. Vul alle gevraagde informatie in om een zo nauwkeurig mogelijke berekening te maken.

Cable Partners Kabelberekeningen

Op deze pagina van Cable Partners kunt u snel een berekening maken de aderdiameter die u voor een kabel nodig heeft. Vul alle gevraagde informatie in om een zo nauwkeurig mogelijke berekening te maken.

Donné: Kabelhaspels ophalen

Donné: Ophalen van lege kabelhaspels.

Nexans: Kabelhaspels ophalen

Nexans: Ophalen van lege kabelhaspels.

Cable Partners Haspel Retour

Cablepartners: Ophalen van lege kabelhaspels.

Zoeken