• ✅ Klantgerichte opstelling
  • ✅ Landelijke dekking
  • ✅ Voor 23.00 besteld, volgende dag geleverd

Ons assortiment


Wij willen u graag informeren over een belangrijke ontwikkeling in de verlichtingsindustrie. Vanaf 24 augustus 2023 zal de uitfasering van TL-buizen en PLC-lampen van start gaan. Deze maatregel is een stap in de richting van energie-efficiëntie en duurzaamheid, en we willen u op de hoogte brengen van wat dit voor u betekent.Wat houdt de uitfasering in?
De uitfasering van TL-buizen en PLC-lampen houdt in dat deze verlichtingsproducten niet langer worden geproduceerd of verkocht. Dit betekent dat ze geleidelijk uit de markt zullen verdwijnen en op termijn niet meer beschikbaar zullen zijn.Waarom worden TL-buizen en PLC-lampen uitgefaseerd?
De beslissing om TL-buizen en PLC-lampen uit te faseren is voornamelijk gebaseerd op de wens om energie-efficiëntie te bevorderen en het gebruik van duurzamere verlichtingsalternatieven te stimuleren. Moderne verlichtingstechnologieën bieden een hogere energie-efficiëntie, een langere levensduur en verminderde milieueffecten.


Wat zijn de alternatieven?
Er zijn verschillende alternatieven beschikbaar die een uitstekende vervanging bieden voor TL-buizen en PLC-lampen. Deze alternatieven bieden voordelen zoals een langere levensduur, lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu.


Wat kunt u doen?
Als installateur kunt u een actieve rol spelen in het bevorderen van duurzaamheid door over te stappen op energie-efficiënte verlichtingsoplossingen. Het vervangen van TL-buizen en PLC-lampen door LED-verlichting is een eenvoudige en effectieve stap. Door deze overstap te maken, draagt u bij aan het verminderen van het energieverbruik en het bevorderen van een groenere toekomst.

Het is belangrijk op te merken dat de uitfasering van TL-buizen en PLC-lampen niet betekent dat bestaande lampen onmiddellijk moeten worden vervangen. U kunt uw huidige verlichting blijven gebruiken totdat deze aan vervanging toe is. Het advies is echter om bij het vervangen van uw verlichting te kiezen voor de energie-efficiënte led alternatieven die beschikbaar zijn.

Wij hopen dat deze informatie u helpt om beter te begrijpen waarom TL-buizen en PLC-lampen worden uitgefaseerd en welke alternatieven beschikbaar zijn. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met onze lichtspecialisten op te nemen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het verminderen van energieverspilling en het bevorderen van duurzaamheid.

Meer nieuws

Nieuws
07 maart 2024

Snoeck Scanboek

Nieuws
24 augustus 2023

Verwijderingsbijdrage voor zonnepanelen

Nieuws
23 mei 2023

Uw specialist in verlichtingsoplossingen

Nieuws
01 april 2022

Kabelprijzen per 1 april

Nieuws
25 maart 2022

Rookmelders verplicht vanaf 1 Juli 2022

Nieuws
14 oktober 2021

Snoeck staat bij in de ontwikkeling van 86 studio appartementen te Naarden

Zoeken