mail  info@snoeck-eg.nl    tel  (010) 263 22 66

Elektrotechnische groothandel Snoeck


Electro Groothandel Snoeck heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een positie weten te verwerven in de markt van de elektrotechniek in zowel de nieuwbouw, renovatie, industrie als in de utiliteitsbouwbouw. Electro Groothandel Snoeck is een degelijke partner die van alle markten thuis is.

Het verhandelen van goederen, vervaardigd buiten de eigen onderneming aan bedrijfsmatige (niet-consumptieve) afnemers is de core-business van Electro Groothandel Snoeck. Het verzamelen en voorradig houden van gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse fabrikanten is al jarenlang een waarborg voor een stabiele doorstroom van goederen in de supply chain. Electro Groothandel Snoeck intermedieert tussen de mogelijkheden die de leveranciers hebben om te verkopen en de mogelijkheden die de afnemer heeft om te kopen.
Innovatie en marketing zijn de stuwende krachten achter de onderneming. Marktontwikkelingen worden nauw gevolgd. Probleemstellingen worden omgezet in oplossingsgerichte producten en diensten.

Samenwerkingsverbanden binnen de keten vertalen zich in optimale resultaten. Electro Groothandel Snoeck onderhoudt nauw contact met zowel de toeleveranciers als de afnemers, met als doel voldoende kennis van bestaande en nieuwe producten te waarborgen. Electro Groothandel Snoeck is een vooruitstrevende onderneming waarbij een prettige en doelmatige samenwerking met mensen een ultiem doel is.

Electro Groothandel Snoeck is uw totaal-leverancier waarbij flexibiliteit en maatwerk de boventoon voeren. Electro Groothandel Snoeck bedient haar klanten vanuit twee vestigingen. Vanwege een gekoppeld informatiesysteem, en centrale ligging is het mogelijk om de opdrachten volgens de afgesproken planning door heel Nederland te bezorgen.


piet suyker schilderij

Wist u dat...


... wij meer dan 10.000 producten in het assortiment hebben!

... als u vandaag een voorradig product bestelt dit morgen in huis heeft!