mail  info@snoeck-eg.nl    tel  (010) 263 22 66

Nieuws


Electro Groothandel Snoeck informeert u graag over nieuwigheden in de sector en in het productassortiment.

Snoeck gaat in 2012 volledig voor groen!

Elektrotechnische groothandel Snoeck gaat in 2012 volledig voor groen. In Illuxtron heeft met een uitstekende partner gevonden waarmee men de Elektro technische installateur met leddownlighters kan bedienen. De Tune/Fluxe/Fabio en Cylinder zijn uitstekende vervangers voor de halogeenlamp tot 50W en met de Fluxe 185 vervangt men downlighters tot 2x26W. Met de Linea 25W (2000lm) en Linea 37W (2900lm) heeft u een TOP vervanger voor downlighters 2x26W en voor downlighters op grotere hoogten. Doordat men tijdens de ontwikkeling heeft nagedacht over de afmeting van downlighters, kunnen bestaande downlighters met een gatmaat van Ø185 tot Ø205 en een buiten maat van Ø230 1 op 1 worden vervangen.

De Fluxe/Fabio/Cylinder en Linea zijn dimbaar (fase/elektronisch en/of 1-10W/Dali), hebben een CRI tot 95, een lichthoek van 60°, 3 tot 5 jaar garantie. De techniek die men gebruikt om de warmte te beheersen is uniek in de led wereld, de producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden hier ook geproduceerd, zo heeft men een volledige controle over het eind product. De Flux en Linea hebben een werkelijk uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zodat deze in korte tijd kunnen worden terug verdiend.

Binnen Snoeck heeft men de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met led verlichting, veel ET Installateurs zijn hier inmiddels van op de hoogte en wij delen deze kennis graag.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen, zodat we een afspraak kunnen -maken. Led verlichting moet u zien en beleven.
Het is ook mogelijk de led-producten te zien in onze showrooms (graag op afspraak).
 

Welkom bij www.snoeck-eg.nl - augustus 2011

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe bedrijfswebsite! De website is een verlengstuk van onze dienstverlening; één portaal waar u alle ins en outs rond Electro Groothandel Snoeck kunt vinden. Komende tijd zal de website verder uitgebouwd worden specifiek naar onze bestaande en toekomstige klanten. Wij houden u op deze nieuwspagina op de hoogte!


Montfoort Stadskantoor - juni 2011

montfoort ledDat je met lamplicht speels kunt omgaan, is bekend. Een gloeilamp dimmen en laten oplichten is relatief duur, maar kan inmiddels niet meer. Halogeen en tl in lichtwanden vragen net als gloeiperen relatief veel stroom. Led's zijn veel zuiniger in verbruik. De gangzijde en de kantoorzijde van de serverruimte van het stadskantoor in Montfoort hebben na renovatiewerkzaamheden lichtwanden. Deze illuminatie gebeurt met dimbare led-strips, die van kleur kunnen wisselen.

Lees verder...